پامادور (گوجه خورشت)

فصل گوجه محلی که می رسد زمان غذایی ست که هیچ وقت مزه اش فراموش نمی شود . واقعا خوردن خورشت پامادور و بعضی از غذاهای محلی برای ما که دور از روستایمان هستیم حسرت شده . یاد آن روزها بخیر که پامادور درست می کردیم و کله بیج ( ماهیتابه ) را وسط سفره گذاشته و از خوردنش لذت میبردیم . پامادور یا گوجه خورشت شمال از گوجه های محلی با مزه ترش درست می شود و معمولا با یکی دو تخم مرغ آماده و در کنارش با سبزی خوردن و یا پیاز میل میشود . 

 

 

نگین این همون املته ها . نخیر این املت نیست پامادور خورشته . نوش جان بفرمایید.