عکسی که مشاهده می کنید مربوط به وسیله ایست که الان جای خود را به سبزی خردکن،آسیاب و . . . داده است .
در زمانهای نه چندان دور مادران ما سبزی را اول با چاقو خورد کرده سپس آن را در نمکار ریخته و با سنگی که میبینید میسابیدند . کاری که با مچ دست صورت می پذیرفت و بسیار دشوار بود .
سبزی و گردو و . . . به این وسیله خرد (سابیده ) و برای فسنجان و دلال و . . . استفاده میشد .
اما امروزه کمتر کسی از این وسیله استفاده می کند و نمکار بیشتر برای خالی دشکنه استفاده می شود .
روش : خالی ( گوج سبز ) را در نمکار میریزیم با سنگ آنها را شکسته و نمک و دلال میزنیم .
(منبع این عکس : اینترنت )
این نمک و دلال یکی از خوشمزه ترین چیزایی که من خوردم
یه دوست شمالی بهم داد
ویلاگتون خیلی خویه می شه به وبلاگ من سری بزنید و در صورت تمایل شما تبادل لینک کنیم؟
ممنون
[گل]
سلام
مرسی از اینکه بهم سر زدی .
دلال اگه نباشه کلا یه جای کار میلنگه .
حتما بهت سر میزنم .
بازم مرسی
سلام
تعاونی تولیدامامدهرادرصورت امکان لینک کنید
تا شما را لینک کنم
سلام
رو چشم
همشونو دوستدارم..
دهنم اب اومد با عکس آخری..ممنونم ازت