نمکار

 

عکسی که مشاهده می کنید مربوط به وسیله ایست که الان جای خود را به سبزی خردکن،آسیاب و . . . داده است .

در زمانهای نه چندان دور مادران ما سبزی را اول با چاقو خورد کرده سپس آن را در نمکار ریخته و با سنگی که میبینید میسابیدند . کاری که با مچ دست صورت می پذیرفت و بسیار دشوار بود .  


سبزی و گردو و . . . به این وسیله خرد (سابیده ) و برای فسنجان و دلال و . . .  استفاده میشد .

اما امروزه کمتر کسی از این وسیله استفاده می کند و نمکار بیشتر برای خالی دشکنه استفاده می شود .

 

روش :  خالی ( گوج سبز )  را در نمکار میریزیم با سنگ آنها را شکسته و نمک و دلال میزنیم .   

  

(منبع این عکس : اینترنت )   

نظرات 3 + ارسال نظر
shima 1392/08/01 ساعت 10:16 ق.ظ http://http://shiti1364.persianblog.ir/

این نمک و دلال یکی از خوشمزه ترین چیزایی که من خوردم
یه دوست شمالی بهم داد
ویلاگتون خیلی خویه می شه به وبلاگ من سری بزنید و در صورت تمایل شما تبادل لینک کنیم؟
ممنون
[گل]

سلام
مرسی از اینکه بهم سر زدی .
دلال اگه نباشه کلا یه جای کار میلنگه .
حتما بهت سر میزنم .
بازم مرسی

سلام
تعاونی تولیدامامدهرادرصورت امکان لینک کنید
تا شما را لینک کنم

سلام
رو چشم

*الهه* 1392/08/06 ساعت 08:03 ق.ظ http://www.2437.blogfa.com

همشونو دوستدارم..

دهنم اب اومد با عکس آخری..ممنونم ازت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد